Nem aludtam.
Egy rettentő tett megtétele
S az első mozdulat között
Minden olyan, mint egy fantazma vagy egy förtelmes álom:
A Géniusz s a végzet ereklyéi
Tanácsot ülnek; s az ember maga,
Mint egy kis királyság, elszenvedi
Egy lázadás egész történetét.

 

 

 

 

 

 

Ami igazából történt Peruban (április 16)
Cassandra Clare és Sarah Rees Brennan munkája
 
A Végzet ereklyéi és a Pokoli szerkezetek rajongói tudják, hogy Magnus Banet kitiltották Peruból — és most megtudhatják, hogy miért. Egy a 10 kalandból a Bane krónikákban.
 
Jó okok vannak rá, hogy Peru elérhetetlen Magnus Banenek. Kövesd Magnus Perui kalandjait ahogy beleviszi boszorkánymester társait Rangor Fellt és Catarina Losst a bajba, tanul számos hangszeren (amin felháborítóan játszik), táncol (amit felháborítóan csinál), és szégyenbe hozza befogadó nemzetét azzal, hogy valami kimondhatatlan dolgot tesz a Nazca vonalaknál.
 
Ez az egyedülálló csak online elérhető(e-only?) rövid történet rávilágít a rejtélyes Magnus Bane életére, akinek csábító személyisége feltölti a New York Times bestsellerei közé tartózó Végzet ereklyéi és a Pokoli szerkezetek  oldalait. Ez egy történet a Bane krónikákból, "What really happened in Peru" (Ami igazából történt Peruban), írta Sarah Rees Brennan és Cassandra Clare.
 
 
 
A szökevény királynő (május 21)
Cassandra Clare és Maureen Johnson munkája
 
Magnus Banenek királyi szerepe van a franciaországi forradalomban — ha a dühös tömeg nem rontja el a varázslatait. Egy a 10 kalandból a Bane krónikákban.

Amíg Franciaországban a halhatatlan boszorkánymester Magnus Bane megkísérli meggyőzni magát, hogy megmentse a királyi családot a franciaországi forradalom borzalmaitól - miután összekötötte ezt a zűrzavart az egyik legvonzóbb számítással. Természetesen, a merész menekülést apró/láthatatlan légballonoknak hívják...

Ez az egyedülálló csak online elérhető(e-only?) rövid történet rávilágít a rejtélyes Magnus Bane életére, akinek csábító személyisége feltölti a New York Times bestsellerei közé tartózó Végzet ereklyéi és a Pokoli szerkezetek  oldalait. Ez egy történet a Bane krónikákból, "The runaway queen" (A szökevény királynő), írta Maureen Johnson és Cassandra Clare.

 

 
 
 
Vámpírok, pogácsák és Edmund Herondale (június 18)
Cassandra Clare és Sarah Rees Brennan munkája
 
Magnus Bane kihasználja a szövetségeit az alvilágiakkal és az árnyvadászokkal egy vállalkozáshoz a Viktoriánus Londonnak. Egy a 10 kalandból a Bane krónikákban.
 
Amikor a halhatatlan boszorkánymester Magnus Bane részt vesz az előzetes/bevezető béke tárgyaláson az árnyvadászok és az alvilágiak között a Viktoriánus Londonban, elvarázsolja őt két nagyon különböző ember: a vámpír Camille Belcourt, és a fiatal árnyvadász, Edmund Herondale. Fogják a nyerő szívek oldalak választását jelenteni? (Will winning hearts mean choosing sides?)
 
Ez az egyedülálló csak online elérhető(e-only?) rövid történet rávilágít a rejtélyes Magnus Bane életére, akinek csábító személyisége feltölti a New York Times bestsellerei közé tartózó Végzet ereklyéi és a Pokoli szerkezetek  oldalait. Ez egy történet a Bane krónikákból, "Vampires, Scones and Edmund Herondale" (Vámpírok, pogácsák és Edmund Herondale), írta Sarah Rees Brennan és Cassandra Clare.
 
 
 
 
A Dumont hotel emelkedése(the rise) (július 16)
Cassandra Clare és Maureen Johnson munkája
 
Az 1920-as évek Manhattanjében, Magnus bane iszogat az élgárdával(the elite) egy elbűvölő jazz korabeli forró pontban(Jazz Age hotspot).  Egy a 10 kalandból a Bane krónikákban.
 
A halhatatlan Magnus Bane a legtöbb idejét a Roaring Twentiesben tölti: állandóan New York társaságában van és kivirágoztatja az elegáns jazz felszerelést. És ez sehol sem jobban látható és látott, mint az elbüvölő Dumont Hotel, egy új csillogó kiegészítő Manhattan tájképéhez. De egy különböző típusa a csábításnak lehet egy játékban...
 
Ez az egyedülálló csak online elérhető(e-only?) rövid történet rávilágít a rejtélyes Magnus Bane életére, akinek csábító személyisége feltölti a New York Times bestsellerei közé tartózó Végzet ereklyéi és a Pokoli szerkezetek  oldalait. Ez egy történet a Bane krónikákból, "The Rise of the Hotel Dumont" (A Dumont hotel emelkedése), írta Maureen Johnson és Cassandra Clare.

 

Szavazás

Kedvenc könyved?

1. Csontváros (673)

15%

1. Hamuváros (431)

10%

1. Üvegváros (531)

12%

1. Bukott angyalok városa (532)

12%

1. Elveszett lelkek városa (839)

19%

2. Az angyal (737)

16%

2. A herceg (743)

17%

Összes szavazat: 4486

Blog

Olvasd el

2013.03.25 11:50
Sziasztok! Ne haragudjatok de netezni csak...

FONTOS. olvasd el.

2013.02.10 15:56
Sziasztok! Még mindig nincs túl sok időm...
1 | 2 | 3 | 4 >>